Membri voluntari

Membri voluntari

voluntar
Ator Bucecea reprezintă bucuria de a fi împreună.
voluntar
Ator Bucecea e o a doua familie ,o famile mare în care mă întorc cu mare drag şi dor de fiecare dată.. E o familie unită în care am parte de tot ce e mai bun : prietenie, susținere , alinare, înțelegere, iubire, şi nu în ultimul rând binecuvântare.
voluntar
Ator-ul este ceva care mi-a schimbat in mare parte viata. Fara sa fiu in acest grup de oameni minunati nu aveam atatia prieteni si nu invatam atatea lucruri noi, bune si interesante.
Voluntar

Abilități

Management media
100%
Management ONG
90%
Web design & Print
100%
Development WordPress
80%
voluntar
A.T.O.R este armonie. Este a doua școală in care învățam ce constituie unitatea, prietenia, respectul şi iubirea.

 

 

voluntar
Ator Bucecea pentru mine reprezentă acel grup de oameni minunați care m-au definit ca om. Alături de Ator am devenit persoana care sunt în prezent şi am descoperit frumosul în această lume plină de răutăți.
voluntar
Pentru mine ATOR -ul este o ,,familie",ceva minunat care îți da ocazia să te descoperi petine însuți,să-ti descoperi talentele,calitățile pe care nu credeai că le ai. Nu pot să-mi imaginez viața făra ATOR.
voluntar
ATOR Bucecea înseamnă , pentru mine, o mare şi unitã echipă , care se ajuta mereu la greu. Pe scurt..o familie!
voluntar
ATOR-ul este , din punctul meu de vedere , o familie . Ne mai certam , ne mai supărăm , glumim , cântăm , dar suntem mereu uniți.
voluntar
Pentru mine A.T.O.R înseamnă viață, bucurie, spirit de echipa şi mai ales prietenie. În A.T.O.R simt ca mă regăsesc.
voluntar
Eu vad ATOR-ul ca pe o asociatie frumos alcatuita pe valori esentiale,o familie in care m-am dezvoltat,cu care am trait experiente de neuitat,si de la care am invatat multe.ATOR-ul a devenit pentru mine parte din viata de zi cu zi.
voluntar
Eu văd ATOR Bucecea ca o generație duhovnicească de tineri. Pentru această asociație simt foarte multă prețuire și iubire de Frumos.
voluntar
Ator Bucecea este ca o familie pentru mine,un "loc" in care pot sa fiu eu indiferent de probleme. Ator ma ajuta la formarea drumului meu spre cunoastere , spre reusita prin toate activitatile pe care le fac impreuna cu toata lumea.

voluntar
Pentru mine , această asociație reprezintă un grup de prieteni dragi și un loc în care îmi pot descoperi propriile calități .Fericirea și buna dispoziție se observă pe chipul și zâmbetul meu de la fiecare întâlnire.

voluntar
ATOR-ul reprezintă pentru mine un loc foarte bun pentru relaxare, meditare, distracție, libertate. Locul unde am învățat să fiu mai responsabilă.
voluntar
Pentru mine Ator-ul e o bucurie sufletească. Este unul din locurile unde mă formez ca om duhovnicesc.

Salut! Te-ai gândit măcar o dată de unde vrei să pleci și unde vrei să ajungi din punct de vedere profesional? Dar din punct de vedere duhovnicesc?
Ce ar trebui să faci pentru a te pregăti mai bine pentru viitoarea ta profesie? Dar pentru mântuire?
Cum ai putea să îmbini utilul cu plăcutul în așa fel încât să câștigi experiența necesară cerută astăzi de un angajator pe piața muncii și în același timpi să crești duhovnicește.
Vrei să faci parte din familia noastră? Completează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE și noi te vom contacta!

PRIVEȘTE-NE!

50+

HAI ȘI NE VEZI!

1500+

URMĂREȘTE-NE!

30+

ZBOARĂ CU NOI!

30+
TOP