Identitate vizuală

Nume ONG: Asociația „Tineretul Ortodox Român” – Filiala Bucecea sau A.T.O.R. – Filiala Bucecea

Denumirea prescurtată: A.T.O.R. Bucecea

Folosim acronimul: ATOR Bucecea

Organizația noastră dispune de identitate vizuală proprie

Logo-ul A.T.O.R. – Filiala Bucecea este compus din o Sfântă Cruce și un cerc incomplet, ambele formând litera „b” (Bucecea) de culoare verde. Pe orizontala Sfintei Cruci este scris „A.T.O.R.” de culoare alb, iar pe cercul incomplet este scris „BUCECEA” de culoare alb. La unirea Sfintei Cruci cu cercul incomplet se găsește steagul României (Tricolorul), iar în interiorul cercului incomplet este așezată icoana Sfintei Cuvioase Teodora de la Sihla.

CRUCEA

Logo-ul A.T.O.R. – filiala Bucecea este compus din o Sfântă Cruce. Jertfă și altar de jertfă, crucea este în același timp „semnul lui Hristos” și al creștinismului.

Sfânta Teodora de la Sihla

În interiorul cercului incomplet este așezată icoana Sfintei Cuvioase Teodora de la Sihla, ocrotitoarea Asociației „Tineretul Ortodox Român” - Filiala Bucecea.

Culoarea verde și „b”

Verdele semnifică tinerețe, relaxare și nădejde, iar litera „b”, formată dintr-o Sfântă Cruce și un cerc incomplet, semnifică inițiala orașul Bucecea.

Tricolorul

Drapelul României este tricolorul (albastru, galben, roșu). Acest simbol din logo-ul A.T.O.R. - filiala Bucecea exprimă patriotismul.

PRIVEȘTE-NE!

50+

HAI ȘI NE VEZI!

1500+

URMĂREȘTE-NE!

30+

ZBOARĂ CU NOI!

30+
TOP