20% PENTRU TINERI Mulțumim tuturor celor care au sprijinit proiectele și activitățile noastre, direcționând în anul 2015 până la 20% din impozitul pe profit către ATOR Bucecea

De ce să direcționezi 20% în ATOR Bucecea?

  • NE AJUȚI SĂ NE CONTINUĂM MISIUNEA

    Ne ajuți în FORMAREA duhovnicească a unei generații de TINERI și implicarea ei în dezvoltarea comunităților cu orientare pe progres duhovnicesc, social, cultural, educațional și economic.
  • Sprijini proiectele și activitățile noastre:

    Culturale, Sociale, Sportive, Artistice, Educaționale, Liturgice și Recreative
  • Susții dezvoltarea VOLUNTARIATULUI în orașul Bucecea

    Te implici în creșterea gradului de CONȘTIENTIZARE a valorii VOLUNTARIATULUI în orașul BUCECEA și în același timp în toată ROMÂNIA
SPONSORIZEAZĂ

CADRUL LEGAL

Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea și Codul Fiscal, cu completările și modificările ulterioare, permit peroanelor juridice (companiilor/societăților comerciale) plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până la 20% din respectivul impozit, datorat anual bugetului de stat, către organizații non-guvernamentale.

Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit datorat statului nu poate depăși 20% din impozitul pe profit și 5‰ din cifra de afaceri. (Codul Fiscal 2016 – Titlul 2, Cap. II, articolul 25, alineatul (4), litera i).

Direcționarea unei cote parte din impozitul pe profit prin acest tip de sponsorizare nu afectează profitul net al companiei.

Te rugăm să descarci și să completezi contractul cu datele firmei și cu suma cu care dorești să sponsorizezi ATOR Bucecea, iar apoi să ni-l trimiți în format word la adresa [email protected]. Noi îl vom tipări în două exemplare și ți-l vom trimite semnat și stampilat în original la adresa menționată în contract.

EXEMPLU DE CALCUL


Cifra de afaceri (total venituri) = 1.500.000 lei
Total cheltuieli = 500.000 lei
Profit impozabil = 100.000 lei
Impozitul aferent acestui profit (16%) = 16.000 lei

Se poate direcționa suma cea mai mica dintre
0,5% din cifra de afaceri = 7.500 lei
20% din impozit = 3.200 lei

În acest caz, se poate deduce din impozit o sponsorizare de pana la 3.200 lei.

MAI MULTE INFORMAȚI


Pentru mai multe informații te rugăm să folosești
pagina de contact sau să ne contactezi telefonic la numărul:


+40-765.378.442

(Ioan Emanuil Cojocariu)

PRIVEȘTE-NE!

50+

HAI ȘI NE VEZI!

1500+

URMĂREȘTE-NE!

30+

ZBOARĂ CU NOI!

30+
TOP